Meld deg på Nordens største konferanse om Smart City!

Opp mot 4.000 personer kommer til å delta på Nordic Edge Expo 2017, som vil finne sted i Stavanger fra 26.-28. september. Dette er Nordens største Smart City-konferanse og vil trekke stor interesse fra både inn- og utland.

I tillegg til at Innovasjon Norge vil holde en parallellsesjon om Offentlig-Privat Partnerskap og administrerende direktør Anita Krohn Traaseth vil holde tale, vil også Enterprise Europe Network Norge arrangere en “brokerage event” med fokus på smart teknologi og tjenester. Her kan norske bedrifter melde seg på gratis og velge på forhånd hvilke bedrifter de har lyst til å treffe gjennom 20 minutters møter.

Det forventet at mange internasjonale bedrifter vil delta. Dette vil derfor være en bra mulighet for norske bedrifter til å knytte nye kontakter og finne kunder, samarbeidspartnere og investeringer, samt diskutere forsknings- og innovasjonsprosjekter.

Sentrale tema inkluderer:
– Smart Energi
– E-Helse
– Smart Transport
– Big Data
– Datalagring
– Automatisering

For øvrig vil EU-rådgivere fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet være tilgjengelige for å gi informasjon om EU-finansiering. Sekretariatet til EØS-midlene vil også stille opp for å forklare hvilke muligheter som finnes innenfor EØS-midlene.