Meld deg på kommende infodager og matchmaking-arrangementer

Europakommisjonen arrangerer flere infodager og matchmaking-arrangementer over de kommende ukene. Vi har samlet opp enkelte av disse, og håper at flere i vårt nettverk har mulighet til å delta under de ulike seansene. 

Infodag om Horisont Europas klynge 6
De første utlysningene innen mat, bioøkonomi, naturressurser, landbruk og miljø med frist i 2022 forventes å åpnes 28 oktober. I den anledning arrangerer Europakommisjonen to infodager om innholdet i denne klyngen og konkrete utlysninger 25 og 26 oktober. 

Les mer og meld deg på her.

Brokerage-arrangement for Horisont Europas klynge 6
I anledning åpningen av nye utlysninger arrangerer Kommisjonen også en brokerage, eller matchmaking-arrangement, for å fasilitere partnersøk og konsortiumbygging.

Les mer og meld deg på her.

Infodag om Horisont Europas klynge 1

I anledning den nærliggende åpningen av de første utlysningene for Horisont Europas helseklynge i 2022 arrangerer Europakommisjonen en infodag om innholdet i denne klyngen og konkrete utlysninger 28 oktober. 

Les mer og meld deg på her.

Brokerage-arrangement for Horisont Europas klynge 1
I anledning åpningen av nye utlysninger innen helse arrangerer Kommisjonen også en brokerage, eller matchmaking-arrangement, for å fasilitere partnersøk og konsortiumbygging.

Les mer og meld deg på her.